Stof 2000 på Frederiksborggade er en af de butikker, som fortsætter. Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
in , , , , , , ,

Sur 😠 Ked 😭 Like 👍

Stor kæde lukker butikker i København

“Dårlig økonomi betyder, at vi ser os nødsaget til at lukke 15 butikker landet over.” Sådan skriver butikskæden Stof 2000, der i årevis har solgt metervarer til håndarbejdsfolket, på deres hjemmeside. Butikskæden er i gang med en rekonstruktion.

Butikkerne har sidste åbningsdag torsdag 15. januar. I hovedstaden lukker butikkerne på Gl. Kongevej 112 på Frederiksberg, på Amagerbrogade 48-50 i København S, på Nørrebrogade 169 på Nørrebro og i Spinderiet i Valby.

Butikkerne på Østerfælled Torv på Østerbro og i Frederiksborggade 26 i København K forbliver åbne, ligesom det fortsat er muligt at købe ind på stof2000.dk

Du kan se en oversigt over den fremtidige skæbne for alle butikkerne i kæden HER

“Vi er selvfølgelig kede af at lukke 15 butikker, men vi vil i den forbindelse rette vores fokus på de resterende 10 butikker, samt webshop, og gøre forsøget på at drive disse videre. Vi håber at se dig i en af vores andre butikker eller på stof2000.dk,” skriver kæden og takker medarbejderne i Stof 2000-butikkerne for en super indsats.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

»Jeg vil hellere være Bubber end statsminister«

14 gratis foredragi Eliaskirken