Nikolaj Bøgh fylder 50 år 20. januar. Fem dage senere er der reception på Frederiksberg Rådhus. Arkivfoto: Martin Sørensen

Like 👍

Nikolaj Bøgh 50 år

FØDSELSDAG: 20. januar fylder medlem af kommunalbestyrelsen og folketingskandidat på Frederiksberg, Nikolaj Bøgh (K), 50 år.

Nikolaj Bøgh er født i Aarhus, hvor han også blev færdiguddannelet fra som cand.scient.pol. i 1996. Allerede i 1994 var han dog flyttet til Frederiksberg.

Han har været projektleder i medievirksomheden Mandag Morgen, chefkonsulent i Dansk Arbejdsgiverforening, særlig politisk rådgiver for daværende socialminister Henriette Kjær (K) og har de senere år arbejdet som kommunikations- og public affairsrådgiver i forskellige danske og internationale firmaer. Siden 2016 har Grace Public Affairs været arbejdsgiveren. Her er Nikolaj Bøgh director.

Læserne af Frederiksberg Bladet kender navnlig Nikolaj Bøgh som en aktiv lokalpolitisk stemme og ikke mindst for klummen ’Bøghs historiske hjørne’, hvor han hver uge sætter fokus på et sted på Frederiksberg med en spændende historie.

Der er reception for Nikolaj Bøgh i håndbiblioteket på Frederiksberg Rådhus fredag 25. januar kl. 14.00-16.00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Børn er også bidt af håndbold

»Den nye pølsevogn er et lyspunkt«