Historiefortællerne Susan Ørum og Gravers Graversen.

Vind billetter: Fortællinger som lys i mørket

VIND BILLETTER: Gravers Graversen har underholdt østerbroerne og mange andre i hovedstaden med sine levende fortællinger gennem mange år.

Torsdag 24. januar klokken 19.30 kan han opleves i Havnekulturhuset, Århusgade 126, i Nordhavn sammen med Susan Ørum. De optræder i anledning af Fortællingens dag, som holdes i København under mottoet: »Lys i mørket«. Maja Clementsen er konferencier.

LÆS MERE: Fortællinger som farvel til sommeren

Lys i mørket byder på helt nye historier, der inkluderer både heste, afdankede juletræer, færgemænd, bordbomber – og naturligvis mere lys i mørket.
Gravers Graversen og Susan Ørum tager udgangspunkt i deres eget liv, og de fortæller direkte fra hjertekulen om diverse – ofte absurde – situationer. Det er sjovt, det er alvorligt, og der kan blive brug for et lommetørklæde, fortæller de.

LÆS MERE: Sidste Historieaften for denne gang

FIDA – Fortællere i Danmark- fejrer hvert år »Fortællingens dag« for at udbrede den mundtlige fortælling i Danmark, der gennem tiderne har samlet os og skabt den unikke følelse af samhørighed.

Du kan købe billetter via Billetto, men du kan også vinde billetter til dig og en ledsager med minby og Østerbro Avis

Tilmeld dig minbys nyhedsbrev nedenfor og deltag i konkurrencen om 2 billetter senest på fredag 18. januar klokken 14.

Vind billetter: Fortællinger som lys i mørket

Vinderen får direkte besked. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen, hvis det ikke er noget for dig. Rigtig god fornøjelse!

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Dragør-arkiver skal måske på fjernlager i Rødovre

Set på Vesterbro: De mener nok tilladt