Foto: Vibenhus Gymnasium

Vibenshus Gymnasium inviterer indenfor

ÅBENT HUS: 1. marts er ansøgningsfrist for unge, som gerne vil på gymnasiet efter sommerferien. Derfor åbner Vibenshus Gymnasium dørene og afholder orienteringsaften for unge med interesse for naturvidenskab.

Next Vibenhus, som skolen hedder, er et teknisk gymnasium, bedre kendt som htx, og en stor del af undervisningen har derfor fokus på naturvidenskab, teknologi og kommunikation. Så har man eksempelvis matematik, fysik/kemi eller biologi som yndlingsfag, kan det ifølge rektor Rikke Kirkeskov Sørup være en god ide at kigge forbi gymnasiet.

Gymnasiet er desuden et godt valg for unge, der gerne vil uddanne sig videre på DTU, It-universitetet eller de naturvidenskabelige studier på universitetet. Mange af skolens elever vælger også htx, fordi det er den mest oplagte vej til medicinstudiet.

Vibenshus Gymnasium ligger på Jagtvej 163 og afholder orienteringsaftener 15., 23. og 28. januar. Alle dage fra klokken 19 til 21.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Dyre gaver til København

Gode råd til fædre i krise