Erik Randrup ved barndomsstationen
in ,

Hør jernbaneanekdoter i Nathanaels Sognegård

AMAGERBRO: Som født ind i en ’jernbanefamilie’ har Erik Randrup hørt mange beretninger om livets gang for passagerer og banefolk. Han har på egen hånd oplevet jernbanen på nært hold i 1950’erne og 60’erne, både hvad togene angår og livet på stationerne. Erik Randrups farfar arbejdede på en lille, gammeldags landstation og hans far styrede trafikken i fjernstyringscentralen.

Det fortæller han om ved et foredrag torsdag 17. januar klokken 15.00-17.00 i Nathanaels Sognegård, Holmbladsgade 19. Hør blandt andet om passagerer, der selv måtte skubbe toget eller som hoppede af toget i fuld fart – uden at komme til skade.

Der kan købes kaffe, te og boller til 10 kroner, så medbring gerne kontanter.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Makeover i Øbro-Hallens gemte perle

Mozarts storhed og fald på Det Kongeliges gamle scene