Erik Randrup ved barndomsstationen
in ,

Hør jernbaneanekdoter i Nathanaels Sognegård

AMAGERBRO: Som født ind i en ’jernbanefamilie’ har Erik Randrup hørt mange beretninger om livets gang for passagerer og banefolk. Han har på egen hånd oplevet jernbanen på nært hold i 1950’erne og 60’erne, både hvad togene angår og livet på stationerne. Erik Randrups farfar arbejdede på en lille, gammeldags landstation og hans far styrede trafikken i fjernstyringscentralen.

Det fortæller han om ved et foredrag torsdag 17. januar klokken 15.00-17.00 i Nathanaels Sognegård, Holmbladsgade 19. Hør blandt andet om passagerer, der selv måtte skubbe toget eller som hoppede af toget i fuld fart – uden at komme til skade.

Der kan købes kaffe, te og boller til 10 kroner, så medbring gerne kontanter.

Makeover i Øbro-Hallens gemte perle

Mozarts storhed og fald på Det Kongeliges gamle scene