Scenekunst har andre skoler i Københavnsområdet. Foto: PR

Elsker 😍 Like 👍

Børn på Vesterbro får teaterskole

Ny teaterskole: Lørdag 26. januar åbner en ny afdeling af SceneKunst på Vesterbro Ny skole og elever i alderen 4-18 år får har muligheden for at dyrke sang, dans og drama.

Hos SceneKunst er der ingen optagelsesprøver og undervisningen er for alle, der drømmer om at udvikle deres kreativitet og fantasi.

Deltagerne får undervisning af professionelle kunstnere og sammen med de andre elever udvikler I jeres scenekunstneriske færdigheder i sang, dans og drama.

Både lørdag 26. januar og lørdag 2. februar kan interesserede komme til en gratis, uforpligtende prøvedag på SceneKunst Vesterbro.

SceneKunst har eksisteret de sidste ti år med det formål er at give børn og unge oplevelser inden for scenekunsten, der styrker deres selvtillid, selvværd og selvbevidsthed.

Til sommer sætter SceneKunst forestillingen »Mulan« op på Musikteatret Albertslund. Undervisningen vil derfor fokusere på musik, sang, dans, rolle- og tekstarbejde – og kinesisk kampsport.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Skøjteløb. Tre Tårnby-medaljer ved Sjællands Cup

Mathilde slår 31 år gammel dansk rekord