Lysfestival lyser København op i februar

Copenhagen Light Festival lyser igen København op i februars mørke og bygger dermed bygger videre på den kunstneriske debut i februar sidste år, hvor hovedparten af københavnerne fik udendørs lysoplevelser med på vejen.

Fra 1. til 24. februar lyses havne- og byrum op med flotte lysoplevelser fra Nordhavn til Ørestad.

Der vil være lys på de mørke drivende skyer, flotte gamle bygninger, arkitektoniske torve, byens kanaler og andre af byens rum.

Tivolis nye initiativ »Vinter i Tivoli« lægges også op ad Copenhagen Light Festival, så mest muligt af byen lyses op.

35-40 lysinstallationer er allerede planlagt, og værkerne kan opleves på egen hånd eller via festivalens guidede lys-ture på cykel, på segway, i kanalbåde og kajakker, samt helt almindelige guidede gåture i den mørke februar måned.

Premieren på den nye lysfestival i København havde i 2018 stor international medie-interesse med 300 presseklip og blev set af over 200 mio. på blandt andet BBC og flere store medier i USA, Tyskland og mange andre lande i Europa, Asien og øvrige del af verden.

Copenhagen Light Festival samarbejder med et stort netværk af kunstnere, designere samt kultur- og erhvervsliv og har pt. følgende lysværter: Københavns Kommune, Tivoli, Folketinget, Louis Poulsen, Stromma Danmark Canal Tours, Dansk Erhverv, Nordatlantens Brygge, Danhostel, BC Hospitality Group, Områdefornyelse Sundby og Nordvest, Philips Signify, GFS Ørestad, Kulturhuset Islands Brygge, Blox, DGI-Byen, KCC og flere er på vej.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Broders er årets Amagerbutik 2018

Uenighed om Nyholms fremtid