Rikke Rottenstein, museuminspektør på Alhambra Museet- for Humor og Satire på Allégade, skriver om kunsten at opføre sig høfligt bl.a. i kulturlivet. Foto: Martin Sørensen
in

Ny scene indvies med skønsang på Alhambra museet

ALLÉGADE: Den hyggelige gule ejendom, der ligger tilbagetrukket fra Allégades travle trafik, hed indtil sidste sommer Revymuseet.

Nu hedder museet, Alhambra museet- for humor og satire’. Og det var ikke alle på Frederiksberg, der synes godt om det navn. Navneændring eller ej, så har museet den sidste måneds tid være lukket på grund af en mindre ombygning.

Ny scene til optræden

Museet har fået en ny scene, der i fremtiden skal bruges til forskellige slags optrædener hen over året.

Men først skal den nye scene naturligvis lige indvies med skønsang.

Indvielsen finder sted torsdag 17. januar kl. 16 på museeet på Allégade, hvor man kan opleve sang og musik. Og kig gerne forbi og vær med til at synge med, når der er fællessang, lyder opfordringen.

Museet byder på et glas i anledningen af indvielsen.

Museet har under renoveringen også fået ombygget deres udstilling, hvor de besøgende kan komme helt tæt på revyen og satirens verden.

Man kan stadig kigge på Dirch Passers klovnekostume fra Tivoli revyen 1980, komme helt tæt på Scala teatrets stjerne eller prøve at sammensætte det perfekte revyhold.

Som noget nyt så kan man i fremtiden dele sin bedste joke med de andre besøgende på museet.

En gang om måneden udvælger museets medarbejdere den mest vandede og vanvittige vits, som alle kan få mulighed for at grine af.

Der er gratis adgang til arrangementet, der finder sted torsdag 17. januar kl. 16.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Debat: Ren luft til vores børn

Arkæologisk strømpestrik hitter