Foto: Dragør Golfklub
in , ,

Golf. Bertil årgangsmester og divisionsdebutant

DRAGØR: Bertil Lykkeberg er en af Dragør Golfklubs helt store talenter, og det beviste han ved årgangsmesterskaberne i Roskilde, hvor han vandt sin række for 12-årige drenge med en flot afsluttende runde i 76 slag. Bertil spiller fra handicap 4,4.

Bertils flotte resultat gjorde, at han fik debut på klubbens tredjehold, som spiller i 5. division øst pulje 1 – og fører puljen. Fire andre juniorspillere var med i Roskilde, og de gjorde også alle en god figur, selv om det ikke blev til sejr. De fire er Mie Mehlsen, Victoria Eriksen, Oscar Bredkjær og Benjamin Lund Ravn.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Ny Designa-butik på Gl. Kongevej

Cykelbro over Folehaven slipper for forsinkelser