in , , ,

Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Det lover godt for pandaanlægget

BAMSEBO: Hvis publikumstoiletterne er udtryk for standarden i det længe imødesete pandaanlæg i København Zoo, så kan publikum godt begynde at glæde sig. Frederiksberg Bladets udsendte tog en tur rundt blandt entreprenørmaskiner, frithængende kabler og arbejdsmænd klædt i gult.
De to kinesiske kæmpepandaer kan se frem til en liebhaverbolig af højeste karat, når de flytter fra Kina til Danmark engang i april. Det prestigefyldte pandaanlæg, som er tegnet og designet af Bjarke Ingels Group og Schønherr Landskabsarkitekter, ventes at åbne for publikum åbner i midten af april.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Ingen udsigt til cykelsti ved søen

Mia Nyegaard: Københavnerne bekymrer sig om vores udsatte