Cykelsti ved Damhussøen er et af de projekter, som politikerne har udskudt på grund af anlægsloftet. Arkivfoto: Dan Møller
in ,

Ingen udsigt til cykelsti ved søen

Flere Vanløse-projekter – blandt andet cykelsti ved Damhussøen og dræning af fodboldbanerne på Damhusengen er udsat i år som følge af anlægsloftet.

 

Havde du sat næsen op efter at cykle rundt om Damhussøen uden at få bump i nakken og ryggen af den knoldede sti, så må du have lidt tålmodighed lidt endnu.

Cykelsti rundt om Damhussøen er et af de anlægsprojekter, som teknik- og miljøudvalget netop har besluttet at udskyde.

Det betyder dog ikke, at sagen er annulleret, blot at der ikke bliver nogen cykelsti i år.

Til gengæld bliver Sortebro ved Damhussøen gennemført og set i det lys, er Bent Christensen, formand for Vanløse Lokaludvalg ikke så bekymret,.

»Jeg kan forstå, at det også vil give bedre forhold til cykellister og fodgængere og så vil vi tale med kommunen om at lave den så vandet kan ledes væk – en slags skybrudssikring,« siger Bent Christensen til Vanløse Bladet.

Listen over udsatte anlægsprojekter er lang som julemandens ønskeliste, bare med omvendt fortegn. Og flere steder i byen er mange projekter udsat. Så selvom Vanløse er blevet lovet flere ting, blandt andet dræning af fodboldbanen på Damhusengen samt cykelparkering på Vanløse Station, så mener formanden Bent Christensen, at bydelen er billigt sluppet.

» Vi har jo ikke store boligprojekter, så selvom der er mange udskudte projekter er jeg fortrøstningfuld,« siger Bent Christensen.

 

 

Læs side 4 om den politiske baggrund for beslutningen

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

Jeg interesserer mig virkelig for det lokale

Beboerne i Blackstone-ejendomme har fået nye usb-stik

Det lover godt for pandaanlægget