Borgmester Cecilia Lonning-Skovgaard graver det første spadestik - fra hjørnet af Vogtervej og Oldensti - til fibernetudrulningen i Sundbyvester. Foto: TDC.
in

Elsker 😍 Like 👍

Graver ud til gratis fibernet

FØRSTE BØLGE. Københavns beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard fik æren af at grave første hul til TDCs udrulning af gratis fibernettilslutning til cirka 1.800 borgere og virksomheder i Sundbyvester.

AF JAN JEPPESEN

jje@amagerbladet.dk

SUNDBY: Venstres leder på Københavns Rådhus, beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard, sad klar i entreprenørmaskinen for at foretage første spadestik til TDCs udrulningen af fibernet i Sundbyvester.

På hjørnet af Vogtervej og Oldensti bliver der nu gravet ud for at kunne tilslutte omkring 1.800 borgere og virksomheder. Benytter man sig af tilbuddet, kan man efterfølgende frit købe en bredbåndsordning hos en udbyder efter eget valg.

»Det er glædeligt, at TDC nu begynder at rulle fibernet ud for borgere og virksomheder, og det er et vigtigt spadestik for et mere digitalt og fremtidssikret København.

Det er afgørende for væksten i samfundet, at vi står sammen om at skabe de rammer, som erhvervslivet har brug for, og en superstærk internetforbindelse via højhastighedsbredbånd er en afgørende drivkraft for at arbejde effektivt og fleksibelt såvel på kontoret som i hjemmet,« sagde Cecilia Lonning-Skovgaad efter turen i entreprenørmaskinen.

»Fiberudrulningsprojektet i Sundbyvester er et af de største i TDCs historie. For selvom vi igennem 136 år har forbundet Danmark, så er det første gang, vi ruller fiber ud på denne måede,« siger Henrik Gjerulff Jensen, der er underdirektør i TDC Wholesale.

»Vores hverdag bliver mere og mere digital, og det stiller stigende krav til vores internetforbindelser. Hos TDC ønsker vi at bygge fremtidens digitale infrastruktur, og der er fiberbredbånd en bærende søjle. Derfor er jeg utrolig glad for, at vi nu starter udrulningen af fiber i Sundbyvester,« understreger direktøren.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Leif stiller pølsesulten på Runddelen

Humørekspressen slår et slag for bodegaerne