Foto: Martin Sørensen
in ,

Domkirken er midlertidligt lukket

KIRKE: Københavns Domkirke, Vor Frue Kirke i Nørregade, er midlertidig lukket til og med fredag den 1. februar. Alle gudstjenester og kirkelige handlinger – med undtagelse af Morgenandagten – er flyttet til Sct. Andreas Kirke på hjørnet af Gothersgade og Øster Farimagsgade, der også er åben for almindeligt besøg alle dage fra kl. 9.30 til 17.00. Til Morgenandagten, som stadig afholdes i Vor Frue Kirke, vil der i perioden være indgang fra bagsiden af kirken – i Fiolstræde, oplyser Københavns Domkirke.

»Den midlertidige lukning skyldes omfattende arbejde med renovering af vores højtaleranlæg. Det nuværende anlæg har i længere tid ikke kunne løfte kirkerummets akustiske udfordringer med tilfredsstillende kvalitet, og derfor har en renovering længe været i støbeskeen,« skriver kirken på deres hjemmeside. Se mere på domkirken.dk cmo

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Rolleskift: Amalie Dollerup er gravid

Leif stiller pølsesulten på Runddelen