Dybbølsbro skal midlertidigt ensrettet. Arkivfoto: Michael Paldan
in ,

Sur 😠 Elsker 😍 Like 👍

Ensretning af Dybbølsbro mod Vesterbro

EN VEJ: Teknik- og Miljøforvaltningen er gået i gang med næste etape i anlægsarbejdet på Dybbølsbro.

Fra lørdag 12. januar til midt i oktober bliver trafikken for biler derfor ensrettet på i retning mod Vesterbro.

Det er for at skabe plads til byggepladsen, at trafikken midlertidigt bliver ensrettet.

Bilister kan kun køre i retning fra Fisketorvet til Vesterbro, men Ramperne til og fra Kalvebod Brygge kan fortsat benyttes af bilister, der kommer fra Ring 2.

Cyklister og fodgængere kan fortsat passere Dybbølsbro i begge retninger, ligesom der også vil være adgang til Dybbølsbro Station. Cykelparkering ved Dybbølsbro Station indskrænkes betydeligt i anlægsperioden, hvorfor der henvises til nyindrettet cykelparkering i Skelbækgade.

Når udvidelsen af Dybbølsbro er færdig, får cyklisterne byens bredeste cykelsti. Den bliver nemlig ti meter bred og dobbeltrettet.

Fortovsarealet bliver udvidet fra to til fem meter inklusiv cykelparkering på den nordlige side. På den sydlige side ændres den nuværende cykelsti til et tre meter bredt fortov. Ved Dybbølsbro Station bliver der oprettet mindst 200 cykelparkeringspladser oplyser forvaltningen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Årets mekanikerlærling: Jabbar elsker at skrue på biler

Beboerne i Blackstone-ejendomme har fået nye usb-stik