Amalie Dollerup i rollen som Polyhymnia i musicalen Mød mig på Cassiopeia. Her sammen med Christopher Læssø, der spiller piloten Harry. PR-foto
in ,

Rolleskift: Amalie Dollerup er gravid

KULTUR: Skuespiller Amalie Dollerup og hendes mand Andreas Jebro venter barn til juni. Amager-parrets glade nyhed betyder, at der senere i år sker et rolleskift i musicalen ‘Mød mig på Cassiopeia’, som har premiere 31. januar på Folketeatret.

“Vi glæder os virkelig meget til at møde det fine, lille menneske, og vi kan næsten ikke vente til det bliver sommer. Jeg har det heldigvis rigtig godt og nyder prøverne på vores skønne Mød mig på Cassiopeia. Jeg kommer til at spille rollen som Polyhymnia så længe min graviditet tillader det,” fortæller Amalie Dollerup.

Karin Nordly-Holst overtager rollen som Polyhymnia efter Amalie Dollerup. Karin Nordly-Holst spillede hovedrollen som Frk. Nitouche i Folketeatrets opsætning af Frøken Nitouche i sæson 16/17.

Mød mig på Cassiopeia får Mød mig på Cassiopeia spiller på Store Scene på Folketeatret i Nørregade til og med 3. marts, hvorefter forestillingen drager på danmarksturne 14. marts-24. maj.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hanne Bjørton

Om journalisten Hanne Bjørton

Journalist på Amager Bladet siden 2005. Jeg skriver om lokalpolitik, kultur og ikke mindst om mennesker på Amager.

Projektgruppemøde om Kulbanen

Domkirken er midlertidligt lukket