Fra 1-0 sejren over Næstved i november. ArkivFoto: Anders Bentzon

Fodbold. Fremad A. åbner med test mod Frem

SUNDBY IDRÆTSPARK: Efter en fremragende afslutning på efterårssæsonen venter der en spændende forårssæson for Fremad Amager, som er kravlet et stykke op i tabellen, hvor der er kort afstand til de øvrige konkurrenter på de sjove pladser. Den første turneringskamp i 2019 står mod Nykøbing FC i Sundby Idrætspark 3. marts.

Men inden da skal formen pudses af – og et par nye ansigter muligvis prøves – i en række træningskampe. Den første af dem er mod en af de klassiske københavnerrivaler, nemlig BK Frem. Det foregår i Sundby lørdag 19. januar klokken 13.00.

Herefter viser programmet modstanderne HB Køge, FC Helsingør, Landskrona Bois, Avarta og Hillerød – og en træningslejr i Tyrkiet 10.-19. februar.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Mia Nyegaard: Københavnerne bekymrer sig om vores udsatte

Ny Designa-butik på Gl. Kongevej