Abou fra Mali befinder sig på et bjerg oven for den spanske enklave Melilla på Marokkos kyststrækning ud mod Middelhavet.
in , ,

Gratis film i Kvarterhuset: Følg i emigrantens fodspor

AMAGERBRO: Torsdag 10. januar kl. 19 viser Filmklubben Nicholson i samarbejde med Auteur Film dokumentarfilmen »Håbet bag hegnet«. Filmen vises i Kvarterhuset og der er gratis adgang.

Filmen følger en af de mange håbefulde afrikanske migranter, der lever med en drøm om en dag at kunne rejse ind i Europa. Abou fra Mali befinder sig på et bjerg oven for den spanske enklave Melilla på Marokkos kyststrækning ud mod Middelhavet.

Han er hovedperson i filmen og har selv ført kameraet i de 16 måneder, filmen følger ham, mens han forsøger at forcere det stærkt bevogtede hegn ind til Melilla.

Instruktør Estephan Wagner vil være tilstede ved arrangementet. Filmen varer 80 minutter.

 

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Lækkert nytårstilbud til filmelskere

Igen vejarbejde på Gammel Kongevej