I rollen som Hitler ses Dan Zahle. Han er også eneste medvirkende i stykket, der er instrueret og skrevet af Andreas Dawe. Foto:
in ,

Elsker 😍

»Vort mismods Vinter« på Huset

KULTUR: I en tid hvor hvor stærke herskere som Trump, Putin og Xi Jingpin sidder solidt på magten verden over, og udfordrer og i nogle tilfælde afsporer demokratiet viser Husets Teater stykket »Vort Mismods Vinter«.

I teaterstykket genopstår Hitler for øjnene af publikum, og selvom han ikke søger tilgivelse for sine handlinger, vil han gerne lyttes til og forstås.

Iført langskaftede støvler og med hidsigt temperament går Hitler i dialog med publikum.

I rollen som Hitler ses Dan Zahle. Han er også eneste medvirkende i stykket, der er instrueret og skrevet af Andreas Dawe.

I stykket drager Andreas Dawe paralleller fra fortidens gru til nutidens krige og flygtningekriser og publikum får indblik i, hvordan ondskab bliver til, kan se ud og opstå på ny, når Hitler sætter ansigt på den ultimative ondskab som pendant til nutidens diktatorer.

Stykket har premiere lørdag 19 januar og vises til 9. februar.

»Vort mismods Vinter« er en samproduktion af AKUT360 og Husets Teater.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Gerningsmænd stjal lampe på plejehjem og påkørte vidne

Nyt håb for ØsterGro