En ny butik for boligkøbere er åbnet på Frederiksberg Allé 6 A. Pr-foto
in

Elsker 😍 Like 👍

Første butik for boligkøbere

NY BUTIK: I den ene ende af Frederiksberg Allé er der åbnet kongerigets første butik for boligkøbere.

Det er virksomheden Bomae, der har åbnet rådgivningsbutikken for boligkøbere. I butikken kan boligkøbere får hjælp.

Bomae blev stiftet i 2016 af de tre venner Jovica Stankovic, der har erfaring fra ti år i bankverdenen, Tomas J. Krogh Petersen, der har erfaring med markedsføring og ejendomsadminstration og Christopher Wagner, har ervaring som daglig leder i flere store mæglerkæder.

De tre herrer vil være købers mand med hjælp til alt fra budgetlægning til forhandling med banker og mæglere, og samtidig være med til at ændre måden, man køber bolig på.

Thomas J. Krogh fortæller:

»Der ligger en ejendomsmægler på hvert gadehjørne i København. De er sat i verden for at hjælpe sælger med at få den bedste pris for hans eller hendes bolig. Men hvor skal køberne gå hen for at få rådgivning til deres boligkøb? Fra nu af er der også en fysisk butik til køberne, så de ikke skal stå mutters alene med alle bekymringerne, når de skal foretage deres livs største investering.«

Bomaes forretningskoncept er skruet sådan sammen, at den boligkøber, der vælger hele pakken, får hjælp og rådgivning, lige fra der skal findes egnede boliger, til at køberen står med nøglerne i hånden ved overtagelse. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Legendarisk forretning flytter fra Købmagergade

Flertal beslutter forsinkelser uden om borgmester