Garodkin lukkede i november 2018 efter 76 års virke på Godthåbsvej. I slutningen af februar genåbner den på Gammel Kongevej 96. Arkivfoto: Martin Sørensen
in ,

Elsker 😍 Like 👍

Garodkin genåbner på Gammel Kongevej

BUTIKSNYT: Godthåbsvej mistede en handelsinstitution, da herretøjsforretningen ’Garodkin’ lukkede i november 2018 efter 76 års virke. Men nu genopstår den noble forretning med tøj til den kvalitetsbevidste mand med pengepungen i orden.
I slutningen af februar slås dørene op til en ny Garodkin. Butikken får lokaler på Gammel Kongevej 96, som indtil for nylig rummede ’Storm & Marie’.
Det er makkerparret Nicolai Eriksen og Gert Nodin, der har besluttet at genåbne den navnkundige butik. Forretningens hidtidige ejer, John Garodkin, der er søn af butikkens grundlægger, Poul Garodkin, har givet tilladelse til, at Nicolaj Eriksen og Gert Nodin fører navnet videre.
Nicolaj Eriksen har været ansat i Garodkin siden 2016 og frem til butikken lukkede for et par måneder siden. Han blev også udlært hos Garodkin i sin tid og betjente kunderne på Godthåbsvej i små fire år, inden han flyttede til London. Nicolaj Eriksen ejer 30 procent af den nye Garodkin.
De resterende 70 procent ejes af Gert Nodin, som i forvejen har flere butikker i Køge, ligesom han ejer den største post i Custom House i Hellerup, og så er han i øvrigt tidligere dansk mester i fodbold med Herfølge Boldklub.

Nordre Frihavnsgade holder tidsplan

Jesper Christensen: Folkeskolen skal være det naturlige førstevalg