Børnenes Boghandel i Købmagergade er lukket. Fredag genåbner midlertidigt i Skindergade 2. Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix
in

Ked 😭

Legendarisk forretning flytter fra Købmagergade

Danmarks ældste specialboghandel for børnebøger Børnenes Boghandel har i de seneste 46 år haft til huse i hyggelige gamle lokaler i Købmagergade 50. Men nu er det slut.

Ejendommen er blevet solgt til andet formål, og Børnenes Boghandel er blevet pålagt at finde andre lokaler. Derfor flytter boghandelen derfor til nye lokaler i Skindergade, og den gamle butik er nu lukket.

Fredag 11. januar åbner Børnenes Boghandel i midlertidige lokaler i Skindergade 2, mens der bliver gjort klar til indflytning i helt nye lokaler i Skindergade 4 senere på året.

Børnenes Boghandel vil stadig være en selvstændig butik i Arnold Busck-kæden med fokus på børn og børnebøger og med den særlige stemning, som man kender fra Købmagergade, forsikrer Arnold Busck A/S i en pressemeddelelse.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Show til fordel for børnehjem

Første butik for boligkøbere