Den bemandede legeplads på Kulbanen når indtil videre kun til modelstadiet. Anlægget af legepladsen er udskudt på ubestemt tid efter at politikerne i Teknik- og Miljøudvalget har udvalgt den til en fremtid på anlægsloftet. Billedet er fra områdefornyelsens borgermøde i oktober sidste år. Foto: Martin Sørensen.
in ,

Sur 😠

Bemandet legeplads sat på anlægsloftet

UDSAT. Mens der alligevel blev fundet plads til strandprojektet i Valbyparken måtte Kulbanen se anlægget af en bemandet legeplads blive ramt af anlægsloftet, der er aftalt af Kommunernes Landsforening og regeringen.

ANLÆG: Et flertal i Teknik- og Miljøudvalget fandt mandag frem til den halve milliard kroner i anlægsprojekter, der ikke bliver til noget i år.

Beslutningen afveg en smule fra det oplæg som forvaltningen tidligere havde lagt frem. For Valby og Kongens Enghave betyder det, at den bemandede legeplads i Kulbanekvarteret ikke bliver sat i gang i år, som ellers planlagt for godt 12 millioner kroner.

Til gengæld kan man sætte gang i anlægget af stranden i Valbyparken, der ud over de cirka 10 millioner kommunale kroner er finansieret med 28 millioner kroner fra R98 Fonden.

Områdefornyelsen i Folehavens fire millioner kroner undslap også loftet, ligesom de 400.000 kroner sat af til byfornyelse i Karens Minde Aksen.

Bavnehøj rammer loftet

Men så er det også slut med de gode nyheder. Loftet rammer Områdefornyelsen Bavnehøj, skybrudspakken i Karens Minde Aksen, og de planlagte bedre forhold for cyklister ved Valby Station.

Endnu en gang rammes byfornyelsen i Kulbaneparken, udvikling af byrum på Herman Bangs Plads, anlæg af Pioparken, øget tilgængelighed til Valby stationsruten genopretning af Carl Jacobsens Vej Genopretning 791.879 og Enghave Brygge.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Frank Schmidt Pedersen

Om journalisten Frank Schmidt Pedersen

Freelance journalist på Hovedstadens Mediehus med fokus på Valby/Kgs Enghave og Nørrebro/Nordvest.

Debat: Et lykkebringende 2019 til Østerbro

Show til fordel for børnehjem