Foto: Festsalen i Arbejdermuseet
in ,

Like 👍

Museumskvarter får ny attraktion

Turister og borgere i hovedstaden kan glæde sig til en ekstra oplevelse, når de i fremtiden besøger byens museumskvarter Parkmuseerne. Arbejdermuseet er nemlig fra 15. januar blevet partner i samarbejdet.

Fremover kan gæster på Rosenborg Slot eller Statens Museum for Kunst således slå et smut gennem Botanisk Have og få rabat på deres indgang til Arbejdermuseet. I hvert fald hvis de har en billet til museerne i museumskvarteret Parkmuseerne, der halverer prisen på museumsbesøgene.

At gæsterne nu får Arbejdermuseet med i pakken, tilfører en ekstra dimension til oplevelsen, mener Mikkel Bogh, direktør på Statens Museum for Kunst og formand for Parkmuseerne.
Han mener desuden at arbejdernes historie er helt afgørende for at forstå, hvordan vi har fået et velfærdssamfund i Danmark.
Med den nye tilføjelse kan gæster med en billet til Parkmuseerne besøge Arbejdermuseet, Rosenborg, SMK – Statens Museum for Kunst, Statens Naturhistoriske Museum (Geologisk Museum og Palmehuset), Den Hirschsprungske Samling og Davids Samling.

Billetten koster 245 kroner og giver adgang til et besøg på hvert museum og er gyldig i et år. Den kan købes på museerne samt på nettet via www.parkmuseerne.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Falke-elev fløj verden rundt

Byggeplads i Ørestad bliver midlertidigt grønt område