Ved siden af Riccos på Godthåbsvej åbner inden udgangen af måneden en gourmet-durumbar. Foto: Anja Berth
in ,

Sig gourmet til din durum

Den tidligere fiskehandler bliver snart transformeret til en durumbar. Det er lige ved siden af Riccos, der åbnede for nylig i den tidligere grønthandler. Dermed får Grøndal også en ny durumbar, hvor man kan få luksus eller gormet durumruller.

Le Boun Gout (den gode smag) hedder den kommende durumbar, der vil udmærke sig i at lave ekstra lækre durumer.

Ejeren er Bayran, der i forvejen har pizzaria længere oppe ad vejen. Udlejeren af de to caféer, Claus Bjørn-Diderichsen, glæder sig over opblomstringen i kvarteret.

»Det er super dejligt først med Riccos, der har vist sig at være en rigtig god ide, og nu også med en lækker frokostcafé,« siger Claus Bjørn-Didericsen.

Facaden er holdt i samme farver som Riccos, der bliver direkte nabo – så hvis man har lyst til kaffe efter at spist en durum er den sikkert klar. abe

Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

46 år, bor i København. Journalist siden 2000 - københavnerjournalist siden 2007. Skriver om mennesker, byudvikling, vejarbejde, skoler og børn. Og alt det andet. Ansvar for Vanløse Bladet og skriver fælleshistorier for de øvrige københavnske lokalaviser.

Flertal beslutter forsinkelser uden om borgmester

Nordre Frihavnsgade holder tidsplan