Der er masser af lækker mad på Frederiksberg i forbindelse med DinnersDay. Foto: PR
in

Fire Frederiksberg-restauranter er med på DinnersDay

GOURMET: DinnerDays er tilbage på Frederiksberg i vinterferien fra 8. til 17. februar. Her kan man for en billig pris spise maven glad på fire Frederiksberg-restauranter for 210 kroner.

Til DinnerDays kan man få sul på maven for halvtomme lommer hos italienske Belis og spise sig mæt i franske fristelser på Mêlée og Ewalds.

Skal den lige have et ekstra skud krydderi, er der også mulighed for at købe en menu til 400 kr, så man kan spise bøffer, der smelter på tungen, på MASH Frederiksberg.

DinnerDays har blot eksisteret i tre år, og i den periode er antallet af deltagende restauranter tidoblet

Fra 10 til nu 100 restauranter. Festivalen har spist sig ind på markedet, og i uge 42 blev alle rekorder slået, da billetsalget steg 43 procent på landsplan.

Derfor får gæsterne denne gang endnu mere at tygge på med hele 100 restauranter på menuen – som en stor buffet, hvor der både er noget til den kræsne, bøf-elskeren og gourmet-entusiasten.

»Vi oplever en voksende appetit for konceptet hos gæsterne, og derfor er vi nu klar med endnu flere toprestauranter til DinnerDays i vinterferien. Herudover kan det også kun lade sig gøre, fordi de deltagende restauranter tager festivalen seriøst og leverer sublime madoplevelser, siger Laura Madsen, PR & Communications Manager hos DinnerBooking.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Farvel til får og klappekøer i Nordvest

»Rent begynderheld« siger årets quizvinder