Foto: VNR.tv
in ,

Like 👍

Lyset i mørket vender tilbage

FESTIVAL: Copenhagen Light Festival lyser igen København op i februars mørke, når festivalen bygger videre på den kunstneriske succes-debut i februar 2018. Dengang fik hovedparten af københavnerne et hav af udendørs lysoplevelser med på vejen – og de internationale TV-medier viste billederne med stor begejstring.

Byens borgere og besøgende kommer derfor igen til at se hovedstaden lyst op i mørket fra 1. – 24. februar 2019 under Copenhagen Light Festival.

Havne- og byrum lyses op med flotte lysoplevelser fra Nordhavn til Ørestad. Der vil være lys på de mørke drivende skyer, flotte gamle bygninger, arkitektoniske torve, byens kanaler og andre af byens rum. Tivolis nye initiativ “Vinter i Tivoli” lægges også op ad Copenhagen Light Festival, så mest muligt af byen lyses op.

35-40 flotte lysinstallationer er planlagt og gæsterne kan opleve værkerne på egen hånd eller via festivalens guidede lys-ture på cykel, på segway, i kanalbåde og kajakker, samt på helt almindelige guidede gåture i den mørke februar måned.

Copenhagen Light Festival samarbejder med et stort netværk af kunstnere, designere samt kultur- og erhvervsliv. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Har du gammelt tøj-giv det til hjemløse

To udstillinger i Carlsberg Byen