Der blev naturligvis danset om et stort og flot juletræ ved arrangementet i Codanhus. Foto: Pressebillede
in ,

Forsikringsselskab arrangerede jul for ensomme

JUL: For 15. år i træk arrangerede Røde Kors Hovedstaden og Codan en stor julefest i Codanhus for gæster, der ellers skulle have fejret julen alene.

– Vi er glade for igen i år at kunne invitere københavnere med begrænset netværk indenfor til en dejlig julefest. På den måde kunne vi gøre en forskel for nogle mennesker, som ellers skulle sidde alene i julen, og vores medarbejdere glæder sig hvert år til at være med til at skabe en god oplevelse, siger Hjalte Laursen, der er chef for Codans porteføljestyring og medarrangør af årets julefest.

I år deltog mere end 200 julegæster i arrangementet juleaftensdag i Codans lokaler på Frederiksberg. Peter Mygind og Sofie Gråbøl stod for underholdningen, børnene fik malet ansigter, og der var besøg fra julemanden.

I alt var 60 frivillige fra Codan og Røde Kors Hovedstaden med til at skabe rammerne for en dejlig julefest.

Udover Codan var Frederiksberg Fonden, I.F. Lemvigh Müllers Fond, Københavns Kommune, Coca Cola og Appetize+ med til at gøre julefesten mulig.

NMB

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Entreprenør på alment byggeri i Nordhavn er gået konkurs

Stor fremgang for Royal Arena