Tivoli Musikskole er ikke en forskole til Tivoli-Garden, men derimod en selvstændig musikskole som er åben for alle. Foto: PR
in ,

Like 👍

Tivoli åbner musikskole for alle

MUSIK: Tivoli åbner i løbet af foråret en musikskole for alle. Navnet er blevet Tivoli Musikskole.

Udover undervisning i slagtøj og blæseinstrumenter, bliver der også hold i sang, rytme og bevægelse. I musikskolen får eleverne glæde af de bedste musiklærere og det professionelle miljø, der findes omkring Tivoli-Garden.

Med tiltaget vil Tivoli sikre at flere børn får glæde af Tivoli-Gardens erfaringer med musikundervisning.

Den netop tiltrådte underdirektør for Kultur i Tivoli, Frederik Wiedemann, begrunder det nye tiltag således:

»Der findes gode, specialiserede tilbud til børn, der gerne tidligt vil lære sang eller violin på højt niveau, for eksempel sangskolen Sankt Annæ Gymnasium og Suzuki Instituttet. Men tilsvarende tilbud findes ikke for slagtøj og blæseinstrumenter. Derfor laver vi en musikskole med dette fokus, som trækker på erfaringer og undervisningsmetoder fra Tivoli-Garden, hvor børnene både har det sjovt og lærer en masse, som de kan få glæde af resten af livet.«

Det er i Tivoli-Gardens regi, at Tivoli Musikskole åbner med holdundervisning i rytme, stomp, sang og bevægelse, både for små og lidt ældre børn.

Når Tivoli-Garden holder Nytårskur lørdag 12. og søndag 13 januar, er der en smagsprøve på Tivoli Musikskole på programmet.

Nytårskuren er en farverig familiekoncert, der spilles tre gange, hvor alle Tivoli-Gardens afdelinger optræder.

Dertil kommer festlig stemning med bobler i glassene, og så altså en demonstration af, hvad man kan lære på Tivoli Musikskole.

Tivoli Musikskole er ikke en forskole til Tivoli-Garden, men en selvstændig musikskole som er åben for alle, og har egne aktiviteter, undervisning og koncerter, som man kender det fra andre musikskoler.

Tivoli-Garden fortsætter med musikundervisning og optrædener på eliteniveau – præcis som i dag.

Tivoli Musikskole åbner for tilmeldinger fra april og for undervisning i august 2019.

Tivoli Musikskole støttes af Det Obelske Familiefond og Statens Kunstfond.

nmb

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Succesfuld kunstner: “Jeg tegner som en brækket arm”

Det farverige Sydhavnen kommer på metrohegn