Et øjebliksbillede fra fejringen af Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag. Foto: Morten Rygaard.
in

Like 👍

Stor fremgang for Royal Arena

REKORD: Royal Arena i Ørestad øgede publikumsantallet sidste år med 60 procent. Flotte nye navne på plakaten i år.

ØRESTAD: Med lidt over 756.000 gæster til 90 arrangementer oplevede Royal Arena sidste år en fremgang på 60 procent i gæstetallet i forhold til 2017.

Allerede i september – 20 måneder efter åbningen i februar 2017- gik gæst nummer en million gennem arenaens speedgates.

»På under to år er Royal Arena etableret som et centrale omdrejningspunkt for sport og live-underholdning i København og Sydsverige, og vi kan ikke takke de danske arrangører nok for deres indsats. Det er klart, at VM i ishockey og begivenheder som Andens 25 års jubilæum samt DR’s fejring af Kronprinsens 50 års fødselsdag var de store motorer i den markante stigning, men fundamentet for arenaens succes er koncerter, stand-up comedy, tv- og familieshows samt e-sport,« siger Dan Hammer, administrerende direktør i Royal Arena med henvisning til blandt andre så markante musiknavne som Depeche Mode, Kendrick Lamar, Sam Smith, Katy Perry, Iron Maiden, Nephew, Justin Timberlake, U2, Bon Iver og Paul McCartney, der var udsolgte.

Udsolgt VM-kamp

2019 indledes med Danmarks udsolgte åbningskamp ved VM i herrehåndbold mod Chile torsdag 10. januar, hvorefter det svenske landshold skal forsøge at leve op til flere store svenske sportspræstationer i arenaen.

Igen i år vil der være verdensstjerner som Elton John, Post Malone, Shawn Mendes, Backstreet Boys, Eagles, Andrea Bocelli, Mark Knopfler, Ariana Grande, Cher og Michael Bublé på scenen, og blandt nyskabelserne er et besøg af den tidligere First Lady, Michelle Obama, trylleri med magiske ’The Illusionists’ direkte fra Broadway, hesteshowet Apassionata samt det oplysende og underholdende familieshow ’Walking with Dinosaurs’. NMB

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Forsikringsselskab arrangerede jul for ensomme

Har du gammelt tøj-giv det til hjemløse