Caféen er designet af COBE og Depanneur. Foto: Rasmus Hjortshøj - COAST
in ,

Arkitekter skaber café i Nordhavn

FORLÆNGELSE AF EGET HJEM: Arkitektfirmaet  COBE i Nordhavn har indgået et samarbejde med Depanneur – en københavner-favorit, når det kommer til lokale hangouts.

Idéen er at skabe en hyggelig lobby, hvor både COBEs gæster, 130 medarbejdere, naboer og forbipasserende kan nyde en kop kaffe, læse et magasin, have et uformelt møde, købe en bog eller tage et kig på tegnestuens seneste arkitekturmodeller.

»Vi ser byen som en forlængelse af vores eget hjem, og med caféen ønsker vi at invitere folk inden for i vores dagligdag i tegnestuen. Alle er velkomne til at kigge forbi og se vores arbejde og samtidig nyde en god kop kaffe. Depanneur er ekspert i at skabe unikke steder med en varmog imødekommende stemning, og den oplevelse ønsker vi også her, vi ser frem til at byde folk velkommen i vores nye arkitekturcafé,« siger Dan Stubbergaard, arkitekt og grundlægger af COBE.

Caféen er designet af COBE og Depanneur. Væggene i caféen er dekorede med plakater, der viser nogle af tegnestuens mange projekter taget af fotografen Rasmus Hjortshøj. Alt er til salg. Man kan både købe plakater, bøger og ting designet af COBE fra en stor reol, der adskiller caféen fra tegnestuen.

Fra caféen er der direkte adgang til havnefronten med udsigt til vandet og den nye metrostation Orientkaj, som åbner i 2020 og er tegnet af COBE.

Arkitekturmodellerne i caféen er mindre udgaver af COBEs bygninger og projekter.

»Vi synes, at et samarbejde med COBE er meget spændende på grund af blandingen af arkitektur, mad og drikke. Her har vi faktisk en chance for at tilbyde et kig ind i dagligdagen og produktionen på en tegnestue, det er lidt som at have en café med et kafferisteri eller bageri, i dette tilfælde er det så en tegnestue,« siger Mike Wittrup, medstifter af Depanneur.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Teatergæster sorterer affaldet

Vandretur langs søer og i parker