Projektets placering er Amager Strandvej 50-54, 58 og 60-64. Første spadestik er planlagt til februar 2019 og byggeriet af første etape vil tage ca. 15 måneder. Hele projektet forventes at stå færdigt i slutningen af 2020.. Foto: PR

Gefion Group bygger på Amager Strandvej

SUNDBYØSTER: En lokalplan og en ny, langsigtet finansieringsaftale med PKA, sætter fart i udviklingen af Gefion Groups udviklingsprojekt på Amager Strandvej.

Op mod 300 boligenheder, fortrinsvis leje med enkelte projektlejligheder, byhuse og integreret erhverv skal opføres på grunden overfor Sundby Sejlklub og et fredet område med kolonihaver.

Projektet, der er tegnet af Vandkunsten, er en del af en ny lokalplan for området. Planen sikrer sammenhæng i bebyggelsen, så nabogrundene sammentænkes og byggeriet brydes op med grønne kiler.

Den fulde finansieringsmulighed er 865 millioner kr. og er delt op i 606 millioner kr. finansiering til opførelse og 259 millioner kr. i refinansiering, som indløser størstedelen af de obligationer, som blev udstedt i forbindelse med Gefion Groups køb af byggegrunden.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Nytår i Taarnet

Sådan kommer du af med et træt juletræ