Turen med Dansk Vandrelaug går blandt andet rundt om Søerne. Foto: Arkiv

Elsker 😍

Teatergæster sorterer affaldet

Gæsterne i Bremen Teater sorterer nu selv det affald, der bruger under besøg i teatret. Med det bidrag til teatrets affaldssortering vil gæsterne hvert år sikre, at mere end 15.000 plastikkrus, 1.300 kaffelåg og flere hundrede flasker bliver genanvendt i stedet for at ende på forbrændingen. Samtidig sparer indsatsen klimaet for 400 kilo CO2 årligt.

Tidligere røg kaffekopper, chokoladepapir og pantflasker typisk i samme kurv i teatersalen, men den nye sortering betyder, at gæsterne nu møder en specialdesignet sorteringsvogn i foyeren. Den er indrettet med afsætningsbakker til glas og flasker, ligesom der også er separate kurve til forskellige typer affald.

Sorteringsvognen er udviklet som en del af et samarbejde med projektet Bæredygtig Bundlinje. Projektet, der bl.a. drives af Københavns Kommune, hjælper en lang række andre virksomheder med grøn forretningsudvikling samt med at reducere deres energi- og ressourceforbrug. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Det Kongelige dykker igen ned i Højskolesangbogen

Arkitekter skaber café i Nordhavn