Peter Olesen har skrevet bøger om København og andre byer - og er ekspert i byrum og arkitektur. Tirsdag 15. januar kan du opleve ham i Grøndalskirken, hvor han guider til stille oaser i København. Arkivfoto: Martin Sørensen

Byens stille oaser med Peter Olesen

Tirsdag 15. januar kan du opleve forfatteren og journalisten Peter Olesen i Grøndalskirken fortælle om storbyens stille oaser.

 

Forfatter Peter Olesen har skrevet talrige bøger om byen, byrum, arkitektur og åndehuller midt i byen.

I 2016 udkom hans bog Stille København, der guider til 40 af hovedstadens stille oaser – områder, hvor man kan søge ly, ro og fred for storbyens larm og travle puls.

Et samarbejde mellem Dahls Bøger Hulgårdsvej og Grøndalskirken giver dig muligheden for at høre Peter Olesen fortælle om de områder i København, hvor man kan trække vejret og få ny energi.

I bogen kommer man med ind i Rådhushaven, Grønnegården, Bibliotekshaven, områderne omkring Sankt Petri Kirke og Christians Kirke, ind i Frederiksberg Have eller Landbohøjskolens Have, kom med i Heerup Haven eller i Østre Anlæg.

Denne aften guider Peter Olesen os til hovedstadens stille oaser – områder, hvor man kan søge ly, ro og fred for storbyens larm.

Aftenen begynder klokken 18.30 med spisning – tapas og et glas vin. Det koster 75 kr. at deltage – det er muligt at betale med MobilePay – og det kræver forudgående tilmelding til kirkekontoret på tlf. 38 79 03 11.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Nyt Krøyer vil pryde den Hirschsprungske

Fire nye byggerier på vej i Carlsberg Byen