Jens Jørn Spottag og Tammi Øst i forestillingen. PR-foto: Natascha Rydvald
in ,

Det Kongelige dykker igen ned i Højskolesangbogen

Publikum og anmelderne var vilde med ¿Højskolesangbogen¿. Nu skal der igen synges i Skuespilhuset.

TEATER: Bølgerne gik høj om ’Den danske sang er en ung, blond pige’ sidst i det gamle år. Nu er der mulighed for at dykke dybere ned i Højskolesangbogen, når Det Kongelige Teater genopsætter Minna Johannessons populære forestilling ’Højskolesangbogen’.

Anmelderne overdyngede forestillingen med stjerner og rosende ord, da den senest blev sat op i Skuespilhuset, og nu er der altså mulighed for at se eller gense det musikalske stykke.

Højskolesangbogen er en forestilling om danskhed, og om alt det, der binder os sammen. Om det menneskelige, om liv, død, kærlighed, forelskelse og jalousi. En fysisk og visuel forestilling om det almindelige menneske, når det er mest hjertegribende og elskeligt.

Alt er gået galt

Alt er gået galt … helt galt. Danmark er totalt udslettet. Kun ni mennesker har overlevet katastrofen, og nu er det op til denne lille gruppe at genopbygge samfundet.

Og så melder spørgsmålene sig hos den lille flok.

Hvad binder os sammen som et folk? Hvad holder os i live? Hvem er du? Og hvem er jeg? De har kun én ledetråd – ét sted at søge svar: de elskede og værdi-bærende sange i Højskolesangbogen.

På scenen ses bl.a. Tammi øst og Jens Jørn Spottag, Esben Dalsgaard og Laus Høybye.

Forestillingen kan ses 8.-31. marts i Skuespilhuset.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Fire nye byggerier på vej i Carlsberg Byen

Teatergæster sorterer affaldet