Et eksempel på udstillingens mange billeder fra syv fællesskaber i almene boligområder i København. Foto. Britta My Thomsen
in ,

Fotoudstilling om fællesskaber

AMAGERBRO: Her i januar viser Kvarterhuset i Jemtelandsgade fotoudstillingen »Fortællinger om fællesskab«. Udstillingen er skabt af Britta My Thomsen.

Udstillingens fotografier inviterer indenfor i syv forskellige fællesskaber i almene boligområder i København. Her mødes mennesker af alle slags med deres naboer.

»Fotoprojektet er drevet af en fascination af de mange forskellige verdner, der findes i boligområderne og en nysgerrighed på mennesker og hvad der binder os sammen. Med mine billeder vil jeg gerne vise hverdagsfællesskaberne og det helt almindelige – i al sin ualmindelighed,« siger Britta My Thomsen

I øjeblikket er almene boligområder i søgelyset og der er et stærkt fokus på problemer. Fotoudstillingen viser en anden side af virkeligheden, nemlig det liv der leves i områderne og de fællesskaber og netværk, der opstår mellem mennesker, der bor side om side. Billederne er fra Amager, Valby, Tingbjerg og Nørrebro og er taget i efteråret 2017.

Udstillingen kan ses lørdag 5. januar- 3. februar i Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3.

Fernisering 11. januar klokken 16.

Hæder til Tauson og Wozniacki igen-igen

Psykisk syge kommer i job i København