Et eksempel på udstillingens mange billeder fra syv fællesskaber i almene boligområder i København. Foto. Britta My Thomsen
in ,

Fotoudstilling om fællesskaber

AMAGERBRO: Her i januar viser Kvarterhuset i Jemtelandsgade fotoudstillingen »Fortællinger om fællesskab«. Udstillingen er skabt af Britta My Thomsen.

Udstillingens fotografier inviterer indenfor i syv forskellige fællesskaber i almene boligområder i København. Her mødes mennesker af alle slags med deres naboer.

»Fotoprojektet er drevet af en fascination af de mange forskellige verdner, der findes i boligområderne og en nysgerrighed på mennesker og hvad der binder os sammen. Med mine billeder vil jeg gerne vise hverdagsfællesskaberne og det helt almindelige – i al sin ualmindelighed,« siger Britta My Thomsen

I øjeblikket er almene boligområder i søgelyset og der er et stærkt fokus på problemer. Fotoudstillingen viser en anden side af virkeligheden, nemlig det liv der leves i områderne og de fællesskaber og netværk, der opstår mellem mennesker, der bor side om side. Billederne er fra Amager, Valby, Tingbjerg og Nørrebro og er taget i efteråret 2017.

Udstillingen kan ses lørdag 5. januar- 3. februar i Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3.

Fernisering 11. januar klokken 16.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Skriv et svar

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Hæder til Tauson og Wozniacki igen-igen

Psykisk syge kommer i job i København