Fra 1. april er der ikke længere Borgerservice på Valby Bibliotek. I stedet skal man til Ottiliavej, hvor Borgercenter flytter hen. Arkivfoto: Michael Paldan
in ,

Sur 😠

Borgerservice flytter til Ottiliavej

Skal man bestille nyt pas, kørekort eller NemID, skal man fra 1. april lægge vejen forbi Ottiliavej 43 i Valby frem for Valby Bibliotek, som tilfældet er i dag.

På Ottiliavej åbner Københavns Kommune nemlig et nyt Borgerservice og Jobcenter med fælles indgang.

»Forholdene er meget små på Valby Bibliotek. De nye faciliteter på Ottiliavej gør det muligt at skabe langt bedre rammer om betjeningen af københavnerne, når de besøger Borgerservice i Valby. Det betyder meget for brugeroplevelsen, at der eksempelvis kommer bedre muligheder for at etablere velfungerende diskretionszoner, når man bestiller nyt pas eller kørekort. Samtidig får vi nogle få ekstra kvadratmeter på Valby Bibliotek, som vi kan bruge på at styrke litteraturformidlingen til københavnerne,« siger Rikke Skovbølling Brandt, der er chef for Kultur V.

Flytningen af Borgerservice piller ikke ved planerne om at bygges et nyt bibliotek på Toftegårds Plads, der ventes at stå klar til indvielse i 2022.

Det nye Borgerservice og Jobcentret åbner dørene på Ottiliavej 1. april.

Frem til da, vil københavnerne stadig kunne få borgerservicebetjening på Valby Bibliotek. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Show til fordel for børnehjem

Vægmalerier på Højdevangens Skole restaureret