in ,

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Her er kandidaterne til årets Frederiksbergbutik

DE NOMINEREDE: Fem butikker er nomineret til kåringen som ’Årets Frederiksbergbutik 2018’. Du kan påvirke dommerne ved at give dit bud på, hvilken butik, der vinder prisen.

AF JAN JEPPESEN
jje@amagerbladet.dk

ÅRSPRIS: Musikbutikken Vinyltrolden, dametøjsbutikken Viola Sky, børnetøjssbutikken Rue 153, krystalbutikken Crystal Copenhagen og Social Foodie.

Det er navnene på de fem butikker, der er nomineret til kåringen som ’Årets Frederiksbergbutik 2018’. Butikkerne har alle været kåret til ’Månedens Frederiksbergbutik’ i perioden fra maj til november.

Bag kåringen står Frederiksberg Bladet og Danske Bank, og det er på baggrund af anbefalinger fra bladets læsere og brugere, at dommerjuryen beslutter, hvilken butik, der skal tildeles hæderen og æren.

I dommerjuryen sidder Frederiksberg Bladets chefredaktør, mediekonsulenterne Hanne Bisgaard og Hanne Krogh samt souschef Tonny Lauritsen fra Danske Bank.

Kåringen af ’Årets Frederiksbergbutik 2018’ finder sted torsdag 17. januar. Her vil dommerjuryen afsløre navnet på vinderbutikken.

Frederiksberg Bladets læsere og brugere på Facebook kan påvirke dommerjuryens beslutning ved at stemme på favoritbutikken. Blandt alle, der stemmer på en butik, udloves to gavekort á 500 kroner til vinderbutikken.

Butikkerne bedømmes på ’god service’, ’smilende personale’, ’kvalitet’ og ’kreativ udsmykning eller branding’.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Se billederne: Dronningen kører gennem byen i guldkarret

Den velfærdsteknologiske lejlighed i Nordvest er åbnet