Sats DK har overtaget Fitness dk på Frederiksberg. Kom til åbent hus 5. januar. Pr-foto: Sats
in ,

Haha 😆 Elsker 😍 Like 👍

Sats overtager to lokale fitness.dk-centre

ÅBENT HUS: De tidligere fitness.dk-centre i ABC-huset på Frederiksberg Allé og Falkoner på Falkoner Plads er blevet overtaget af Sats DK.

Så har du tid og lyst, så er der åbent hus lørdag 5. januar kl. 9-16, hvor du er velkommen til at kigge forbi. På dagen kan du møde de lokale holdinstruktører og personlige trænere, og du kan også få en forsmag på, hvad der kommer til at ske i 2019.

»Sammen med vores medlemmer går vi et spændende år i møde, og jeg kan godt garantere, at vores træningsmiljø får et stort løft. Vi kommer til at introducere en række helt nye, effektive og motiverende træningskoncepter, ligesom vi udvider paletten for personlig træning, som bliver et kerneområde for SATS i 2019,« fortæller Samantha Muna Mølgaard, der er ansvarlig for personlig træning i Sats DK.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Kavalkade: Marts 2018

Plan: Svanemølleværket skal blive til museum