Der er forskel på, hvordan man skal komme af med det trætte juletræ. Foto: Arkiv
in ,

Ny fitnesskæde ind på Nygårdsvej

FITNESS: Det tidligere fitness dk på Nygårdsvej er blevet til SATS, og lørdag 5. januar åbner de nye ejere dørene for alle interesserede.

Her er der mulighed for at møde de lokale holdinstruktører og personlige trænere, blive introduceret til helt nye holdkoncepter som Build N´ Burn og få en forsmag på, hvad der kommer til at ske i 2019, hvor SATS investerer 80 mio. i at udvikle og forbedre sine 39 danske centre.

Med 660.000 medlemmer på tværs af Norden er det en af Europas største fitnesskæder, som er kommet til Østerbro. SATS har overtaget fitness dk´s store center på Nygårdsvej samt centret ved Parken. Begge centre gennemgår lige nu en større forvandling og modernisering.

Her skal ny teknologi, opgraderet, moderne udstyr ogmaskiner samt intensiv uddannelse af personale sætte nye standarder for fitness og træning.

»Ligesom i resten af vores i alt 39 centre over hele landet kommer Nygårdsvej og Parken til at gennemgå en større opgradering som led i, at de nu er en del SATS. Udover at vi får udskiftet skilte og logoer, så kommer der nye maskiner og nye træningsformer til,« siger centerleder Martin Andersen.

Der vil løbende i hvert kvartal af 2019 blive udrullet nye tiltag i centre over hele landet.

Åbent hus-arrangementet af stablen fra kl. 9 til 16 lørdag 5. januar hos SATS DK på Østerbro. Både i Parken og på Nygårdsvej. nmb/pr-foto

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Kunstelskeren udlever drømmen i Nordvest

Juicekur – Til dig der vil leve sundt & grønt