Politiet efterlyser vidner til knivdrabet i Borgergade nytårsnat. Foto: Mathias Øgendahl/Ritzau Scanpix

Politiet efterlyser vidner til nytårsdrab

Politiet efterlyser vidner til knivstikkeriet, der kostede en 19-årig mand livet nytårsnat.

112: Københavns Politi søger fortsat vidner til drabet på en 19-årig mand nytårsnat. Den 19-årige blev stukket ihjel klokken lidt over fire nytårsmorgen foran Borgergade 2.

Politiet vil gerne i kontakt med alle, der var til stedet ved krydset mellem Gothersgade og Borgergade omkring kl. 4.

På det tidspunkt opstår højtlydte der uoverensstemmelser mellem to grupper unge mænd, hvilket resulterer i knivdrabet på den 19-årig mand. Tre af hans venner, alle 20 år gamle, bliver såret i samme angreb. De er alle uden for livsfare, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

De unge mænd har først befundet sig foran 7-Eleven i Gothersgade, hvor de kommer op og skændes højlydt. De bevæger sig så et kort stykke ind i Borgergade, hvor selve knivoverfaldet sker foran en restaurant i nummer 2.

Mange på gaden

Københavns Politi er meget interesseret i at tale med enhver, der har befundet sig i området og kan have set noget – både skænderiet og selve overfaldet.

»Der var rigtig mange mennesker på gaden på det tidspunkt, og vi håber meget, at vi i dag kan komme i kontakt med nogle af dem, der ikke har set nyheder i går,« siger leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet, Brian Belling i en pressemeddelelse.

Københavns Politi er i særlig grad interesseret i at tale med personer, der har taget billeder eller optaget video på det tidspunkt i området.

»Jeg vil gerne opfordre alle, der har været i nærheden, til at se deres billeder fra nytårsnat igennem. Det kan være, at der gemmer sig noget i baggrunden,« siger Brian Belling.

Gerningsmændene er muligvis efterfølgende løbet tilbage til Gothersgade og er derfra flygtet videre. Det efterlyser Københavns Politi også vidner til.

»Vi er i fuld gang med efterforskningen, men har brug for offentlighedens hjælp. Der er helt sikkert flere, som har set noget, der kan hjælpe os til at finde gerningsmanden,« siger Brian Belling.

Vidner eller folk med viden om episoden bedes henvende sig til 1-1-4.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Peder Lykke Centret rammes af ændrede buskøreplaner i 2019

Møde om Ældrerådets arbejde