Mads og Sidsel Kjøller Damkjær fra Frederiksberg står bag firmaet Nød Snacks, der laver veganske og økologiske snack, der nu skal finansieres via Coop Crowfunding. Pr-foto
in ,

Elsker 😍 Wow 🤩

Lokale iværksættere bejler til Coops medlemmer

SNACKS. Iværksætterfirmaet Nød Snacks på Gammel Kongevej vil bruge Coop Crowfunding, som gør at almindelige danskere kan investere i lokale fødevarerprojekter.

CRAWFUNDING: Det er ægteparret Mads og Sidsel Kjøller Damgaard, som står bag iværksætter-firmaet Nød Snacks, der fremstiller veganske og økologiske snacks.

Firmaet ligger på Gammel Kongevej og har medvind, men har brug for at rejse ny kapital for at udvide produktion og distribution.

I stedet for at gå en tur i den lokale bank, så har parret valgt Coop Crowfunding, der giver almindelige danskere mulighed for at investere i lokale fødevareprojekter.

Låne penge via Coop

Sidsel Kjøller Damkjær fortæller:

»Frem til august sidste år fremstillede vi selv produkterne, så vi har brugt mange timer i køkkenet. Det er først for nylig, at vi har haft mulighed for at rykke produktionen til en professionel partner.

Nu håber vi at få Coop-medlemmernes støtte, så vi kan bruge kræfterne på at udvide hele processen fra produktudvikling, produktion, emballering til distribution,« fortæller hun.

Parret forsøger gennem Coop Crawfuding at låne 150.000 kroner, der så giver Coops 1,7 mill. medlemmer mulighed for at placere penge i fødevarevirksomheder- og projekter.

Det amerikanske marked

Parret forsøgte forrige år også at komme ind på det amerikanske marked med Nød Snacks, men fandt ud af at Danmark var det helt rette sted til deres snacks.

De veganske, glutenfri, økologiske og sukkerfri snacks kom på markedet i august sidste år.

Produkterne fra Nød Snacks er håndlavede og sælges i kopper af nedbrydeligt biopap. Det er ifølge Sidsel Kjøller Damkjær helt i tråd med Coops holdning til bæredygtige fødevarer og de værdier og produktionsmetoder, som Nød Snacks er bygget på.

»Konceptet omkring Coop Crowdfunding tiltaler os, fordi långiverne er mange forskellige mennesker med interesse for fødevarer og nye produkter.

Vi har en unik mulighed for få støtte af potentielle kunder, så lån, intention og ønsket om succes går op i en højere enhed,« siger Sidsel Kjøller Damkjær.

2. januar er dagen, hvor Nød Snacks åbner for muligheden for at investere i iværksætter-firmaet fra Gammel Kongevej på dette link: https://crowdfunding.coop.dk/project/402

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Nytårskur i lokalhistorisk forening

Bumser med stil