Nytårskuren og vandreturen i lokalhistorisk foreningen i begyndelsen af 2018. Foto: Østerbro Lokalhistoriske Forening og Arkiv
in

Nytårskur i lokalhistorisk forening

VANDRETUR: Atter i år holder Østerbro Lokalhistoriske forening en nytårskur for alle, som har lyst til at få rystet nytårsstrabadserne af sig med en rask vandretur.

Det sker helligtrekongersaftens dag lørdag 5. januar klokken 13.

Nytårskuren er gratis og åben for alle, der har lyst og vil bruge et par timer på at lære lidt om Østerbro, og som har mod på en dejlig vandretur sammen med mange andre hyggelige mennesker.

Vi slutter med lidt varmt i foreningens lokaler på Bryggervangen 62, hvor der er mulighed for at sludre med andre deltagere og eventuelt høre lidt mere om, hvad Østerbro Lokalhistoriske Forening og Arkiv egentlig laver.

Sidste år var vi alle godt 110 fremmødte til en spændende tur i Likørstræde, og i år skal vi rundt omkring Landskronagade, hvor blandt andet Magasin du Nord havde store tekstil og møbelfabrikker, med op til 1400 medarbejdere, i første halvdel af 1900-tallet. Turen foregår i roligt tempo med stop og fortælling undervejs.

Det er vores egen historiker Morten Lander Andersen som er guide på turen. Den varer godt en times tid, hvorefter der er mulighed for at få kaffe og kage mm.

Vi glæder os til at se rigtig mange borgere fra Østerbro og Nordhavn og gerne også andre til dette hyggelige arrangement. Man møder blot op i Bryggervangen 62 lørdag 5. januar klokken 13.

Alle ønskes samtidig et rigtig godt nytår.

Østerbro Lokalhistoriske Forening og Arkiv

Bryggervangen 62, kld. 2100 København Ø

www.2100lokalhistorisk.dk

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Kavalkade: April 2018

Lokale iværksættere bejler til Coops medlemmer