Redningsmandskab arbejder med den døende mand, natten til tirsdag den 1. januar 2019 på Gothersgade i København. En mand er dræbt, og fire andre er blevet såret ved to knivstikkerier i det indre København nytårsnat. Det oplyser Københavns Politi tirsdag morgen. Foto: Mathias Øgendal/Ritzau Scanpix

Mand knivdræbt nytårsnat

En yngre mand blev dræbt af knivstik nytårsnat. Tre andre blev sårede i episoden, der fandt sted ved Gothersgade og Borgergade i Indre By.

Politiet udsendte kl. 04.45 et tweet om, at man havde fået anmeldelser om knivstikkeri på to adresser. Den anden episode fandt sted ved Kultorvet, hvor en mand blev såret.

I forbindelse med knivstikkeriet i Gothersgade i København var Hovedstadens Beredskab fremme med brandkøretøjer på stedet og ydede livreddende førstehjælp til flere tilskadekomne og ydede støtte til region Hovedstadens ambulancetjeneste.

”Vores brandfolk ydede en vigtig indsats og sikrede hurtig hjælp til de implicerede i hændelsen,” siger operationschef Tim Ole Simonsen fra Hovedstadens Beredskab i en pressemeddelelse.

Mand anholdt

Politiet kunne tirsdag morgen fortælle, at man har anholdt en mand i forbindelse med knivstikkeriet. Hans forbindelse til de to episoder undersøges nærmere, men han er endnu ikke sigtet i sagen, skriver tv2.dk

“Ud fra de indikationer, vi har indtil videre, er der tale om nogle uoverensstemmelser mellem nogle diskoteksgæster, som desværre ender med den her meget tragiske udgang,” siger vicepolitiinspektør Allan Teddy Wadsworth-Hansen til tv2.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

0

Husker du 2018? December

Travl nytårsaften for beredskabet