Et træ væltede tirsdag morgen ved Søerne på grund af den kraftige blæst, så Hovedstadens Beredskab måtte i gang med motorsaven. Foto: Hovedstadens Beredskab

Kraftig blæst i byen: Træ væltet ved Søerne

Et kraftigt blæsevejr rammer på årets første dag København. Det får Københavns Politi til på twitter at huske københavnerne på at tage diverse forholdsregler som at fastgøre løse genstande og føre tilsyn med byggepladser, så der ikke opstår stormskader.

Hovedstadens Beredskab har efter en travl nytårsnat også været på arbejde tirsdag formiddag. Den kraftige vind havde fået et stort træ til at vælte ved Søerne, og beredskabsfolkene måtte have gang i motorsaven.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Travl nytårsaften for beredskabet

ÅRET DER GIK – DECEMBER