in ,

Tilbageblik på 2018: December

Årets sidste måned bød på en finanslov uden penge til rydning af Fredens Havn og plantning af 59 nye træer på Rådhuspladsen, hvor man også gjorde et opsigtsvækkende arkæologisk fund. Se sidste del af City Avisens nytårskavalkade i galleriet herover.

LÆS OGSÅ: Ikke penge til rydning af Fredens Havn

LÆS OGSÅ: Nu bliver skoven plantet på Rådhuspladsen

LÆS OGSÅ: Nyt fund bekræfter: Københavns historie skal skrives om

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

ÅRET DER GIK – DECEMBER 2018

Kavalkade: Maj 2018