Tilbageblik på 2018: November

I City Avisens nytårskavalkade er vi nået til november. Det var her nyheden om, at Skindbuksen genåbner nåede avisens spalter. Og så var der masser af uro om byens bemandede legepladser, der var truet af kommunens sparekniv, men blev reddet. Se november-kavalkaden i galleriet herover.

LÆS OGSÅ: Fred i baren: Skindbuksen er tilbage

LÆS OGSÅ: Forligspartier redder bemandede legepladser og toiletter

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

ÅRET DER GIK – NOVEMBER 2018

Kavalkade: Juni 2018