in ,

Tilbageblik på 2018: November

I City Avisens nytårskavalkade er vi nået til november. Det var her nyheden om, at Skindbuksen genåbner nåede avisens spalter. Og så var der masser af uro om byens bemandede legepladser, der var truet af kommunens sparekniv, men blev reddet. Se november-kavalkaden i galleriet herover.

LÆS OGSÅ: Fred i baren: Skindbuksen er tilbage

LÆS OGSÅ: Forligspartier redder bemandede legepladser og toiletter

Overborgmester Frank Jensen (S) besøger Fredens Havn ved Erdkehlgraven og kræver, at politikerne på Christiansborg finder penge til at rydde havnen, der tidligere er blevet erklæret ulovligt. Foto: Martin Sørensen.

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

ÅRET DER GIK – NOVEMBER 2018

Kavalkade: Juni 2018