in ,

ÅRET I BILLEDER: Husker du november 2018?

Avisens fotografer har haft et travlt år bag kameraet, og vi har samlet nogle af de mange øjeblikke. Hver dag mellem jul og nytår sender vi et billedgalleri med glimt fra en måned i Valby og Sydhavnen. Velkommen tilbage til november 2018.

 

I begyndelsen af november bragte avisen historien om kunstnergruppen ‘Gråbeton’, der vil farvelægge den grå beton ved Langgade Station. Det fortalte gruppens stifter billedkunstneren Richard Schumann. Foto: Benedicte Lorenzen

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Taxaselskaber dropper prisstigning

Husker du 2018? November