in ,

Husker du 2018? November

Godt nytår. I dag er det årets sidste dag, og vi er næsten færdige med vores kavalkade over året, der gik.

November bød på royalt besøg og ballerinaer fra hele verden. Der var også dramatik på scenen i Ophelia og Frank Jensen (S) modtog Vesterbrobørnenes model på deres drømme for remisseområdet ved Otto Busses Vej.Det var også i November, tågen skjulte de høje bygninger og vi lavede en fotokonkurrence.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

ÅRET I BILLEDER: Husker du november 2018?

ÅRET DER GIK – NOVEMBER 2018