Ventetiden på taxa kan blive længere nytårsaften, efter at Taxa 4x35 og Taxi 4x27 har valgt at droppe de forhøjede priser på taxakørsel, som de havde over jul. Foto: Benita Marcussen/Ritzau Scanpix.

Taxaselskaber dropper prisstigning

De forhøjede priser for at køre med taxa på fem særlige dage til jul og nytår har ikke været til chaufførernes gunst. De skulle tjene en ekstra skilling, men er i stedet kørt rundt med tomme vogne.

Det har nu fået to taxaselskaber til at foretage en kovending før nytårsaften.

‘Vi beklager meget, at vi har fejlvurderet prisniveauet på de fem særlige dage til jul og nytår,’ siger Palle Christensen, bestyrelsesformand hos TAXA 4×35, i en pressemeddelelse.

‘Hos TAXA 4×35 har vi taget kundernes reaktion på priserne og kritikken til efterretning.Derfor sænker vi ikke bare vores nytårspriser, giver rabat eller holder ’nytårsudsalg’. Vi fjerner de særlige priser helt og aldeles og går tilbage til vores normale helligdagstakster.’ hedder det i pressemeddelelsen.

Hos konkurrenten 4×27 er man ligeledes hårdt ramt af kundernes fravær, men afviser at fjerne de forhøjede priser. Løsningen bliver i stedet at give ‘rabat’, så man nu kun skal betale 50 procent af prisen nytårsaften og 1. januar.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

0

Se billeder fra året, der gik på Nørrebro og i Nordvest. Oktober:

0

ÅRET I BILLEDER: Husker du november 2018?