Husker du 2018? Oktober

Vi er nået til oktober i kavalkaden over året, der gik. Her på årets næstsidste dag er der billedkavalkade fra oktober, hvor der var besøg fra rummet og Café Obelisk mistede retten til sit navn. Det var også her, at Kim Larsen gik bort, Den brutale beton-kamp spidsede til og Lokaludvalget lancerede planerne for Vestre Remisepark.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

ÅRET DER GIK – OKTOBER 2018

Tilbageblik på 2018: Oktober